fbpx

ASSEMBLY YHTEENVETO

• SYNOPSIS •

Noniin. Nyt on Assembly online koettu ja lusittu. Aika vetää vähän wrap-uppia ja katsoa, että mitä teimme ja miten näyimme.

Nöyrä kiitos vielä teille mukana olosta, luottamuksesta ja että mahdollistitte tähän tapahtumaan osallistumisen kanssamme.

Meillä oli kovat odotukset Assembly Online tapahtuman suhteen. Jännitimme vielä viimemetreille, että miten saamme tämän kokoluokan tapahtuman hoidettua kunnialla, varsinkin kun meillä ei ollut suoraa kokemusta tämänkaltaisen ja suuruisen tapahtuman tuottamisesta. Mutta olemme erittäin tyytyväisiä tekemiseemme ja mukanaolleiden panokseen

Assemblyt vietettiin 14-18.10 – Teimme liveä koko tuon tapahtuma-ajan. Striimasimme omaan Twitch kanavaamme, josta Assemblyt poimivat otoksia päälähetykseensä.

Meidän tekemisen keskiössä oli vuokrata konepaikkoja sekä tuottaa sisältöä onlineen.  Omassa sisällöntuotannossa teimme lähetystä Game Cavelta ja liikkuvasta Assembly mobiillista. Assembly mobiili osoittautui huikeaksi hitiksi.

Yhteistyökumppaneita projektissa oli 

  • Jimms PC store / Noblechair
  • Jack Links / Leos
  • Autokeskus / BMW
  • Teippi.net
  • Gamer Energy Drink
  • Siipiweikot Iso-Omena
  • KohKae

• Alla vielä Assembly Online Briiffi •

MIKÄ ASSEMBLY

Assemblyt aikaisemmin

Assembly on samanhenkisten tietokoneharrastajien tapahtuma. Tämä sisältää tietokoneella tehtävien multimediaesitysten luomisen, digitaalisen taiteen, lisäksi myös pelaamista, urheilukilpailuihin osallistumista, musiikista nauttimista, seminaareja, webbisurffailua ja paljon muuta. Monia näistä asioista voi tehdä myös kotona, mutta se on merkittävästi hauskempaa kavereiden kanssa ja kun voi tavata tuhansia muita.

Ensimmäinen Assembly järjestettiin koululla Kauniaisissa vuonna 1992 ja se houkutteli yli 700 kävijää. Tämän jälkeen Assemblyt on kasvanut yli 5000 kävijän ja 4000 tietokoneen tapahtumaksi.

Assembly on perinteisesti järjestetty Messukeskuksessa ja se on ollut Suomen suurin ja suosituin pelialan tapahtuma. Assembly on herättänyt kiinnostusta ulkomaita myöten.

ASSEMBLY Kotisivut:
https://www.assembly.org/

4000 tietokonetta ja vielä enemmän kävijöitä – tässä 6 tärppiä kaikkien aikojen Assemblyyn:
https://www.is.fi/digitoday/esports/art-2000006190946.html

Suomen elektronisen urheilun liitto (SEUL ry)
https://seul.fi/tapahtumat/assembly-summer-2020/

Assemblyt nyt

Assembly-tapahtuma siirtyy onlineen: ”Olemme seuranneet koronatilannetta tarkkaan ja monien muiden tapahtumien tapaan päätyneet lopputulokseen, jossa vallitsevan tilanteen vuoksi emme koe fyysistä tapahtumaa turvalliseksi kävijöillemme tai omalle henkilökunnallemme. Tämän vuoksi Assembly Summer 2020 pidetään vain online-tapahtumana.” ONLINE-tapahtuman keskittymänä toimii assembly.org, josta tulet löytämään kaiken sisällön ja pääset osallistumaan aktiviteetteihin! ONLINE-tapahtuma on ilmainen kaikille osallistujille. 

https://www.assembly.org/online20/news/assembly-online-2020

https://www.assembly.org/online20

JAKELUKANAVAT

MTV
1024px-Twitch_logo.svg
youtube_PNG6
1200px-Finnkinon_logo.svg

ASSEMBLY x CAME CAVE

Assemblyille tuotetaan sisältöä satelliittitapahtumien kautta eri puolelta Suomea. ja Game Cave on isossa osassa tätä tuotantoa. Teemme liveä 24h koko Assemblyjen ajan (14.10 – 18.10.2020).

Konseptina Online ASSEMBLYT ovat uusi. Aikaisemmin fyysisenä tapahtumana Assemblyt ovat tapahtumansa kautta tavoittaneet n.10 000 kävijää plus onlinemediat. ASSEMBLY Online jaetaan MTV3, Twitch sekä Youtuben kautta. ASSENBLY Onlinelle odotetaan + 100 000 katsojaa.

Luomme Assemblyille kaikenmoista kontenttia striimaamisesta pelaamiseen  ja yhdessä tekemiseen.

Vierainamme käy tämän hetken kiinnostavimmat, puhutuimmat ja seuratuimmat henkilöt ympäri somea:

mm. Jengi Viihtyy Podcastin
Atte Salminen, sekä Joonas ”Lärvinen ” Järvinen tuottavat podcastin tiloistamme.

Suomen suosituimmasta radio- aamushowsta tunnettu Tuukka Ritokoski tulee pelaamaan NHL:ää.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

YHTEYSTIEDOT

Rami Oikarinen
050 3755 244
[email protected]

Jyri Mustonen
045 143 4522
[email protected]

Rami Oikarinen

CEO

050 3755 244

Jyri Mustonen

Partneruudet

045 143 4522