fbpx

Esports Harrastus

FORTNITE KLUBI

Harrasteryhmässä tavoitteena on rakentaa siltaa kohti ammattimaisempaa pelaajauraa. Ryhmässä hiotaan pelitaitoja, opetellaan uusia taktiikoita ja harjoitellaan myös e-urheilijan tarvitsemia paineenhallinta- ja hyvinvointitaitoja. Kauden alussa käydään läpi jokaisen pelaajan yksilöllisiä tavoitteita ja tehdään niitä tukeva suunnitelma, jotta kehitys kohdistuisi oikeisiin osa-alueisiin ja jokainen ryhmän jäsen saisi kaipaamaansa tukea. Pelaajat pääsevät yhdessä valmentajan kanssa analysoimaan omaa pelaamistaan ja itselleen sopivia kehityskohteita, joihin erityisesti keskitytään tulevalla kaudella. Harrasteryhmässä yhtenä painopisteenä on omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolehtiminen niin pelatessa kuin pelin ulkopuolellakin. Ryhmässä myös opetellaan syvällisemmin e-urheilun mentaalipuolta. Pelaamisen lisäksi luvassa siis on myös mentorointia eri alan ammattilaisilta ja monipuolista toimintaa sisältäviä teemapäiviä.
Harrasteryhmä on tarkoitettu kaikille jo hieman pidempään Fortnitea pelanneille, jotka haluaisivat ammattimaisemman otteen pelaamiseensa. Pelaajien ei tarvitse tähdätä ammattiuralle, vaan tarkoituksena on kehittyä monipuolisesti omasta lähtötasosta – oli se sitten omaksi iloksi taikka korkeammalle tähdäten. Harrasteryhmä kokoontuu 2 kertaa viikossa joko Game Caven tiloissa tai etäyhteyksiä hyödyntäen netissä. Ryhmän kausi kestää 3 kuukautta, ja pelaaja voi hyvin jatkaa samassa ryhmässä myös seuraavalla kaudella, sillä tavoitteet ja kehitys on aina asetettu jokaiselle pelaajalle yksilöllisesti sopivalle tasolle. Taitotason noustessa ja paikkojen vapautuessa harrasteryhmästä on myös mahdollista nousta Fortnite-akatemiaan, joka tähtää jo tavoitteellisesti kohti ammattilaisuraa. Harrasteryhmässä järjestetään läpi kauden pienempiä kilpailuja sekä laajempia turnauksia, joiden voittajille on luvassa huikeita palkintoja. Kauden lopussa myös motivoituneimmat ja parasta ryhmähenkeä ylläpitävät pelaajat palkitaan!

FORTNITE AKATEMIA (tulossa syksyllä 2021)

Fortnite-akatemiassa pelataan tavoitteellisesti tähdäten kohti ammattipelaajan uraa. Akatemiassa harjoitellaan pelitaitojen ja -taktiikoiden lisäksi myös tiimidynamiikkaa ja kilpatason e-urheilun mentaalipuolta sekä hyvinvointitaitoja. Pelaajat pääsevät verkostoitumaan alan ammattilaisten ja muiden lupaavien pelaajien kanssa sekä tutustumaan perusteellisesti esportstoimintaan Suomessa. Akatemia antaa loistavat lähtökohdat ja ponnahduslaudan ammattilaisuralle ja pelaajien on mahdollista päästä kilpailemaan Team Frostyn Akatemiajoukkueessa tai jopa edustusjoukkueessa. Akatemiasta eteneminen ei kuitenkaan rajoitu pelkästään Team Frostyn eurheilutoimintaan.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan

VALIKKO

Harrastetoimintapolku, joka tukee nuoren menestystä e-urheilun parissa.

Ohjattua valvottua iltapäiväkerhotoimintaa

Etsimme jatkuvasti uusia valmentajia alkaville kursseille