fbpx

Esports Kerhot

Pelaamista ohjatussa ja turvallisessa ympäristössä.

Ohjatut Esports iltapäiväkerhot starttaavat keväällä 2021

Ohjattu Esports iltapäiväkerho eroaa esports harrastepolusta vapaamman sisällön puolesta.

Ohjatussa iltapäiväkerhossa pelataan aikuisten valvonnan alaisina, mutta tavoitteena ei ehkä ole esports ammattilaisuus vaan vapaampi rento pelailu kavereiden kesken.

FORTNITE KLUBI

Fortnite-klubissa pelataan rennosti ja yhdessä hauskaa pitäen ohjatussa ympäristössä. Klubin tavoitteena on hioa pelitaitoja, opetella yhteisöllisen pelaamisen pelisääntöjä ja pitää hauskaa. Pelaajat pääsevät valmentajan ohjauksessa hiomaan monipuolisesti erilaisia taitoja ja taktiikoita pelaajan lähtötasosta riippumatta. Klubissa opetellaan myös hyvän pelihengen ylläpitoa vastoinkäymisten ja tappioiden sattuessa eteen. Tärkeintä on, että kaikilla on hauskaa!
Klubi sopii pelaajalle, joka haluaa ottaa ensimmäisiä askelia kohti ammattimaisempaa peliympäristöä, riippumatta siitä, oletko Fortniten parissa aloittelija vaiko jo pidempään pelannut pelaaja. Klubi kokoontuu kerran viikossa joko Game Caven tiloissa tai etäyhteyksiä hyödyntäen netissä. Klubin kausi kestää kolme kuukautta ja kauden jälkeen on mahdollista jatkaa tutussa ryhmässä myös seuraavalla kaudella tai halutessaan edetä harrasteryhmään. Kauden jälkeen motivoituneimmat ja parasta ryhmähenkeä ylläpitävät pelaajat palkitaan!

VALIKKO

Harrastetoimintapolku, joka tukee nuoren menestystä e-urheilun parissa.

Ohjattua valvottua iltapäiväkerhotoimintaa

Etsimme jatkuvasti uusia valmentajia alkaville kursseille