fbpx

Pelaaminen kuuluu kaikille

GAME CAVE

SUOMENOJA

Nimetön suunn.malli-5

GAME CAVE

Espoon Game Cave pelisali tarjoaa erinomaiset puitteet kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Game Cavessa pääset pelaamaan tämän hetken tehokkaimmilla pelikoneilla ja konsoleilla alkaen vain 5€/tunti. Olet tervetullut pelaamaan meille yksin tai kavereidesi kanssa pelitaustasta, iästä, sukupuolesta tai mistään muusta riippumatta.

ELÄMYKSIÄ
Unohtumattomia elämyksiä pelaamisen parissa

ESITTELY

0
PELIKONETTA
0
KONSOLIA
0
AJOSIMULAATTORIA
0
VR -PAIKKAA

LISÄKSI

Esports studio • Biljardi • Striimaushuone • Juoma & Snacks -kioski

PC-Pelaaminen

Game Caven tiloissa on 17 vuokrattavaa pelikonetta, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Pelikoneet on varustettu GTX 2080 Ti näytönohjaimilla, i7-prosessoreilla ja 144hz pelinäytöillä, jotka takaavat silmiä hivelevän pelikokemuksen pelissä kuin pelissä.

Konsolilounge

Konsolinurkassa on 82” LED-TV ja kuuden istuttava sohva, jossa voit pelata 1-6 hengen porukalla Playstation 4 ja Nintendo Switch konsoleilla änäriä, Fifaa Crashiä ja kymmeniä muita konsolipelejä.

Ajosimulaattorit

Game Cavella pääset pelaamaan Suomen hienoimmilla ajosimulaattoreilla jolla pääset niin realistiseen ajokokemukseen kuin se vain on mahdollista. Mikäli tyykkäät pelata rallia tai rataa, niin tämä sinun on koettava.

Bootcamp

Järjestä joukkueellesi harjoitustilat – Paranna tiimihenkeä – Huomaa miten tulokset nousevat, kun pääsette harjoittelamaan yhdessä. Tilat käytössänne myös aukioloaikojen yli. Tiloistamme löytyy kaikki tarvittava.Voimme myös järjestää taroilut puolestanne.

5 vs 5 Pelihuone

Haluatko järjestää kahden joukkueen välisen ottelun? Ota yhteyttä ja varaa 10 hengen pelihuone joukkueellesi tai kaveriporukallesi!Voimme myös järjestää taroilut puolestanne.

Pelisynttärit

Järjestämme puolestanne ikimuistoiset pelisynttärit. Miltä kuulostaa ottaa kavereista mittaa Fortnitessa? Pelattaisiinko loungen puolella NHL:ää porukalla? Haasta ystävät virtuaalitodellisuudessa? Synttäripakettiin saa halutessanne mukaan kustomoidun peliaiheisen synttärikakun.

Saunatilat

Mikään ei ole siistimpää kuin käydä ensin ottamassa hiet videopelien parissa ja sitten mennä porukalla saunomaan. Game Cavella pystyt varamaan myös pelkän saunatilan. Saunatila on ollut erittäin suosittu juhlien pitämiseen, sekä seurojen virkistys paikkana. Saunaan voit tuoda esim. omat virvokkeet ja purtavat! Voimme myös järjestää tarjoilut puolestanne.

Striimi/Podcast

Tykkäätkö striimata pelejäsi? Mietitkö miten kasvattaa katsojakuntaa modernissa ympäristössä? Meiltä löytyy puitteet ammattitason striimaamiselle. Voit tehdä livelähetyksiä tai tallentaa materiaaliasi myöhempään käyttöön.

Pelileiri

Tätä sivua päivitetään vielä

Vankkaa kokemusta Esports- pelisalin toiminnasta ja perustamisesta

Harjoitellut, testatut ja hyväksi todetut toimintatavat on meillä hiottu malliksi joka toimii. Pelisalin pyörittäminen on muutakin kuin pelkkää pelituntien myymistä. Me hallitsemme kokonaisuuden aina pelituntien myynnistä ja yksityistilaisuuksien järjestämisestä pelisalin rakentamiseen. Olemme hioneet ja kirjanneet koko polun menestyksekkään pelisalin pyörittämiseksi.

PC -PELAAMINEN

Tätä sivua päivitetään vielä

KONSOLILOUNGE

Tätä sivua päivitetään vielä

AJOSIMULAATTORIT

Tätä sivua päivitetään vielä

Bootcamp

Tätä sivua päivitetään vielä

5 vs 5 pelihuone

Tätä sivua päivitetään vielä

Pelisynttärit

Tätä sivua päivitetään vielä

Saunatilat

Tätä sivua päivitetään vielä

Striimi/Podcast

Tätä sivua päivitetään vielä