fbpx

Game Cave x NHL GAMER

NHLGamer on vuonna 2004 perustettu Esports toimialan yhteisö Euroopassa, joka järjestää NHL-pelisarjan kilpapelaamisen turnauksia ja liigoja. Yhteisö järjestää 6 vs 6 ja 1 vs 1 -pelitilan välisiä otteluita, joista tunnetuin on 6 vs 6 -pelitilassa kilpailtava monikansallinen Euroopan mestaruus liiga ECL. ECL jakautuu neljään eritasoiseen divisioonaan, jotka ovat Neo, Lite, Pro ja Elite. Elite on divisioonista kovatasoisin, ja sarjapaikan saamiseksi vaaditaankin menestystä ensin alemmista sarjoista. Lisäksi Saksalla, Venäjällä, Pohjois-Amerikalla ja Ruotsilla on omat liigansa.

Kesäkuun alussa pelattiin Elite -tason 10. kauden mestaruuden ratkaiseva turnaus suomalaisen joukkueen HAVU Gaming:n ja ruotsalaisen Linköping HC:n välillä. Game Cave sai kunnian järjestää tilat ja puitteet turnausta varten HAVU:n tiimiläisille. Erityisen jännittävän turnauksesta teki se, että HAVU:n pojille tarjoutui nyt täydellinen mahdollisuus revanssiin. Kyseiset joukkueet olivat nimittäin vastakkain jo edellisellä ECL 9. kauden finaalissa, jolloin mestaruuden nappasi LHC lukemin 4-3.

Joukkueet tarjosivat jälleen hienon pelikokemuksen ja tunnelma oli käsin kosketeltava. Sähköiset jännitteet purkautuivat raikuvaan riemuun, kun HAVU lunasti ansaitun voittonsa lukemin 4-3. Suuret onnittelut vielä kerran HAVU Gaming!

Katso ECL 10 Elite -finaalin ratkaiseva hetki ja tunnelmat, kun HAVU Gaming voittaa mestaruuden Game Caven tiloissa Espoossa.

Suosituimmat

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkdininissä
Share on pinterest
Jaa Pinterestissä

Tämä sivusto on vielä työnalla.

palaathan myöhemmin uudelleen