fbpx

Game Cave x SKODA AUTOKESKUS

• SYNOPSIS •

Esports yhteistyöllä tavoitatte jatkuvasti kasvavan kohderyhmän, jota ette vältämättä muilla perinteisillä mediolla tavoita.

Esports on jo joissakin maissa ja ikäryhmissä suositumpaa kuin perinteiset jalkapallo sekä jääkiekko.

Tavoitamme vaikuttajakumppaneidemme kautta n. 500 000 käyttäjää.

Saate:

Kiitoksia vielä tapaamisesta. Lupasimme lähettää hieman lisätietoja. Muista yhteistyökuvioista sovimme, että puhumme sitten tämän kickstartin jälkeen.

MIKÄ ASSEMBLY

Assemblyt aikaisemmin

Assembly on samanhenkisten tietokoneharrastajien tapahtuma. Tämä sisältää tietokoneella tehtävien multimediaesitysten luomisen, digitaalisen taiteen, lisäksi myös pelaamista, urheilukilpailuihin osallistumista, musiikista nauttimista, seminaareja, webbisurffailua ja paljon muuta. Monia näistä asioista voi tehdä myös kotona, mutta se on merkittävästi hauskempaa kavereiden kanssa ja kun voi tavata tuhansia muita.

Ensimmäinen Assembly järjestettiin koululla Kauniaisissa vuonna 1992 ja se houkutteli yli 700 kävijää. Tämän jälkeen Assemblyt on kasvanut yli 5000 kävijän ja 4000 tietokoneen tapahtumaksi.

Assembly on perinteisesti järjestetty Messukeskuksessa ja se on ollut Suomen suurin ja suosituin pelialan tapahtuma. Assembly on herättänyt kiinnostusta ulkomaita myöten.

ASSEMBLY Kotisivut:
https://www.assembly.org/

4000 tietokonetta ja vielä enemmän kävijöitä – tässä 6 tärppiä kaikkien aikojen Assemblyyn:
https://www.is.fi/digitoday/esports/art-2000006190946.html

Suomen elektronisen urheilun liitto (SEUL ry)
https://seul.fi/tapahtumat/assembly-summer-2020/

Assemblyt nyt

Assembly-tapahtuma siirtyy onlineen: ”Olemme seuranneet koronatilannetta tarkkaan ja monien muiden tapahtumien tapaan päätyneet lopputulokseen, jossa vallitsevan tilanteen vuoksi emme koe fyysistä tapahtumaa turvalliseksi kävijöillemme tai omalle henkilökunnallemme. Tämän vuoksi Assembly Summer 2020 pidetään vain online-tapahtumana.” ONLINE-tapahtuman keskittymänä toimii assembly.org, josta tulet löytämään kaiken sisällön ja pääset osallistumaan aktiviteetteihin! ONLINE-tapahtuma on ilmainen kaikille osallistujille. 

https://www.assembly.org/online20/news/assembly-online-2020

https://www.assembly.org/online20

MTV
1024px-Twitch_logo.svg
youtube_PNG6
1200px-Finnkinon_logo.svg

Assemblyille tuotetaan sisältöä satelliittitapahtumien kautta eri puolelta Suomea. ja Game Cave on isossa osassa tätä tuotantoa. Teemme liveä 24h koko Assemblyjen ajan (14.10 – 18.10.2020).

Konseptina Online ASSEMBLYT ovat uusi. Aikaisemmin fyysisenä tapahtumana Assemblyt ovat tapahtumansa kautta tavoittaneet n.10 000 kävijää plus onlinemediat. ASSEMBLY Online jaetaan MTV3, Twitch sekä Youtuben kautta. ASSENBLY Onlinelle odotetaan + 100 000 katsojaa.

AUTOKESKUS x GAME CAVE x ASSEMBLY

Teemme Skodasta liikkuvan ASSEMBLY Mobiilin jolla kierrämme ihmisten luona katsomassa heidän koti-ASSEMBLYJÄ. Autot tulevat olemaan esillä ASSEMBLYJEN ajan Game Cave:n edessä kaikkien näkyvillä, tiloihin saapuessa.

Teemme sivuillemme kilpailun josta voi voittaa Skodan viikonlopuksi käyttöön sekä valitsemanne määrän autopesu lahjakortteja. Toimitamme myös kilpailuun osallistuneiden yhteystiedot teille, jotta voitte lisätä heidät sähköpostilistallenne (tämä on varmistettu lakimieheltämme). 

• AJOSIMULAATTORIMME •

AJOSIMULAATTORI-Helsinki-Espoo-Vantaa

TERVEISIN

Rami Oikarinen
050 3755 244
[email protected]

Jyri Mustonen
045 143 4522
[email protected]

Rami Oikarinen

CEO

050 3755 244

Jyri Mustonen

Partneruudet

045 143 4522