fbpx

Palvelut & Hinnasto

PC Pelaaminen

1h Pelilippu……………5€
10h  Pelipaketti……35€
20h  Pelipaketti……60€

GameCaven tiloissa on 18 vuokrattavaa pelikonetta, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Pelikoneet on varustettu GTX 2080 Ti näytönohjaimilla, i7-prosessoreilla ja 144hz pelinäytöillä, jotka takaavat silmiä hivelevän pelikokemuksen pelissä kuin pelissä.

konsolilounge

1h Pelilippu……………5€
10h  Pelipaketti……35€
20h  Pelipaketti……60€

Konsolinurkassa on 82” LED-TV ja kuuden istuttava sohva, jossa voit pelata 1-6 hengen porukalla Playstation 4 ja Nintendo Switch konsoleilla änäriä, Fifaa ja kymmeniä muita konsolipelejä. 

AJOSIMULAATTORI

35€/1h - 20€/30min

Otetaanko kaverista mittaa? Tule näyttämään formula ja ralli taitosi! Game Cavella on mahdollista ajaa kaksi henkiliöä
saman aikaisesti ajosimulaattoreilla.
Ajotunnelman viimeistelee Philipsin HUE valaistus.

bootcamp

Hinta määräytyy tarpeidenne mukaan

Järjestä joukkueellesi harjoitustilat – Paranna tiimihenkeä – Huomaa miten tulokset nousevat, kun pääsette harjoittelamaan yhdessä. Tilat käytössänne myös aukioloaikojen yli. Tiloistamme löytyy kaikki tarvittava.

YKSITYISTILAISUUS

6h Tilavuokra……………1299€
8h  Tilavuokra…………..1499€
??h  Tilavuokra…………….??€

Virkistyjäisilta firmallesi? Pelit + Saunapaketti? Haluatteko järjestää turnauksen tai tapahtuman Caven tiloissa? Viettäkää aikaa turvallisesti omassa porukassanne. Tila on vain teidän käytössänne.

5 vs 5 pelihuone

2h 5vs5 pelihuone……………150€
Lisätunnit………………………..+50€
(/päivä)

Haluatko järjestää kahden joukkueen välisen ottelun? Ota yhteyttä ja varaa 10 hengen pelihuone joukkueellesi tai kaveriporukallesi!

Striimikorneri

1h Striimaus……………15€

Tykkäätkö striimata omaa pelaamistasi tai omia turnauksiasi? Striimiluolasta löydät kaiken tarvittavan ennennäkemättömän tarkan kuvan lähettämiseen ja huippuluokan pelaamiseen. Ota yhteyttä ja varaa striimiluola käyttöösi!

PELISYNTTÄRIT

Järjestämme puolestanne ikimuistoiset pelisynttärit. Miltä kuulostaa ottaa kavereista mittaa Fortnitessa? Pelattaisiinko loungen puolella NHL:ää porukalla? Haastaa ystävät virtuaalitodellisuudessa? Meidän synttäripakettiin saatte haluttessanne customoidun peliaiheisen synttärit kakun.

SAUNA

Arkisin……………500€ /12h
Viikonloppu…….600€ /12h

Mikään ei ole siistimpää kuin käydä ensin ottamassa hiet videopelien parissa ja sitten mennä porukalla saunomaan. Game Cavella pystyt varamaan myös pelkän saunatilan.